Smarte funktioner

Scroll ned og læs om de mange smarte funktioner relagento har til at øge dit salg med intelligent anbefaling af relavante varer.

arrow_down

Dine fordele med relagento

Lad dine kunder anbefale relevante produkter

Nu er det slut med at gætte dig frem til hvad kunderne er mest interesserede i på
din webshop. Vi samler data fra alle dine kunder og bruger avanceret teknologi til,
helt automatisk, at komme med anbefalinger af de produkter der har højest sandsynlighed for at medføre et salg.

 

Selv-optimerende algoritm gør arbejdet for dig

Algoritmerne vil gøre din shop i stand til selv at analysere hvad der virker bedst og løbende justere vægtningen af de enkelte parametre. På den måde får du en løbende forbedring i relevansen af de foreslåede produkter samtidig med at du undgår at skulle afsætte tid til manuel vedligeholdelse.

 

De automatiserede funktioner sparer dig tid

Når du ikke længere skal bruge tid på at gætte dig frem til hvad kunderne måske
også kunne være interesseret i, får du frigivet tid til andre opgaver i virksomheden.

Alt det kan relagento

Anbefale relevante relaterede produkter

På selve produktsiderne bruger vi data fra tidligere kunder til at anbefale relevante relaterede produkter til den besøgende. Det er produkter vi, via Business Intelligens og avancerede algoritmer, ved har været relevante for de kunder du som shopejer sælger mest til.

 

Skabe hurtige salg

På kategorisiderne bruger vi igen en avanceret teknologi til at vise de mest populære produkter for den besøgende. På en kategorioversigt over rigtig mange produkter kan et hurtig overblik over de mest populære produkter hjælpe den besøgende til at tage et hurtigt og sikkert valg. or webshoppen kan det betyde et salg til en kunde frem for en kunde der ikke kan træffe et valg og forlader shoppen igen uden at have handlet.

Klar med det samme

Lander dine kunder på forsiden af din webshop tilbyder relagento at anbefale dine mest købte produkter og/eller de produkter flest brugere har vist interesse for. Allerede fra første dag, analysere systemet dine historiske data for at kunne give relevante anbefalinger.

 

Tryghed for den besøgende

For de brugere der leder efter et social proof for at føle sig trygge i en købssituation, er her en hurtig start til at finde produkter som andre også har fundet interessante.

Opret en businessplanFå en gratis basisplan

Giv din Magento webshop et stort forspring

circle

Ingen forsinkede priser

Ændrer du priser på produkterne, f.eks. ved en impulsiv kampagneide, så ændres priserne også på din webshop i modulerne. Fordi vi alene udvikler relagento til Magento henter vi også data direkte fra din shop i real time. Du skal ikke vente på opdaterede data fra en web crawler der kun opdateres en gang i døgnet.

 

Virker med det samme

Fordi vi bruger kendte data fra din Magentowebshop er vores modul klar med anbefalinger kort tid efter du har installeret. Vi skal ikke først til at indsamle data inden du kan komme i gang med at øge din konverteringsrate og tjene flere penge på webshoppen.

 

Hurtig og pålidelig

Som Magentospecialister er koden optimeret til at virke sammen med din Magentoshop. Det betyder, at vi leverer en højteknologisk løsning i et hurtigt og sikkert setup der ikke sænker din webshop. Og loader din webshop hurtigt er det noget du kan mærke på brugere der forlader dig igen uden køb, ligesom Google lægger mere og mere vægt på speed og performance når de skal definere hvilke webshops der skal ligge højest i søgemaskinen.

Din kontrol

Der kan være mange gode grunde til at du vil skubbe et helt konkret produkt ud over disken i din shop. Det tillader relagento naturligvis. Du kan til enhver tid gå ind og definere at for denne kategori eller dette produkt, der skal produkt X altså ligge. Så ligger dette produkt altid forrest. Det kan f.eks. være hvis du har et produkt med stor avance, det kan være et produkt som producenten vil have eksponeret eller måske køres der landsdækkende kampagne på et produkt …

wheel

Du vælger din tidsramme

Måske sælger du sæsonvarer som ski om vinteren og surfboards om sommeren. Så kan du indstille relagento til kun at indsamle data fra et bestemt tidsrum i forhold til hvad der skal ligge af relevante anbefalinger. I modebranchen er det også vigtigt, at du ikke anbefaler sidste sæsons produkter.

 

Hvilke blokke hvor

Du kan frit vælge om de tilgængelige blokke skal vises eller ej. Du kan også selv definere om de skal ligge i højre side, venstre side, top eller bund. Det er altid en god ide at teste dette løbende. Du vil måske blive overrasket over hvilken forskel det har for en kategorioversigt, om …

Templates

Relagento virker med dit nuværende layout, men har du behov for at ændre på dette medfølger der naturligvis en simpel template som du selv kan lave de ønskede ændringer til.

 

Du bestemmer overskrifterne

Hvilket budskab skal følge visningen af produkterne? Dette er er meget individuelt. For nogle webshops er det fint med teksten “Andre relaterede varer”. Andre kunne finde på at bruge frasen “Vild med dette produkt? Andre har også købt” og en helt tredje kunne være “Vi anbefaler i øvrigt også”. Fantasien sætter grænserne og sproget kan også flytte varer.

datasikkerhed

Datasikkerhed

Alle bruger og kundedata er gemt i din egen Magento database. Så du behøver ikke yderligere systemer for at kunne benytte relagento. Vores databehandling og analyse foregår på sikre servere.

computer_rel

Fri adgang til opdateringer

Livstidsgaranti for fri opdatering

Som bruger af relagento vil du til hver en tid få glæde af nye opda- teringer og forbedringer uden at blive opkrævet en merpris for dette.

 

Nye features

Vores Magentospecialister udvikler hele tiden på relagento så det imødekommer brugernes behov og ønsker.

 

Har du forslag til noget du synes vi mangler i relagento, så

foreslå din ide her