Gør valget simpelt for dine kunder

Simpel webhandel

06 mar Gør valget simpelt for dine kunder

En af de ting der kan være med til at hjælpe dine besøgende til at blive kunder i din webshop, er at give dem en fornemmelse af overblik over et potentielt stort og uoverskueligt udvalg.

På kategoriniveau er her flere gode muligheder for at skabe overblik for brugeren og hjælpe med at træffe et valg. På den måde er din webshop ikke anderledes end når du går ind i en butik og en ekspedient hjælper dig med at finde et produkt der matcher dine behov.

Simpel webhandel

I den fysiske butik kan ekspedienten være travlt optaget, fraværende eller bare ikke særlig oplagt til en god konstruktiv dialog omkring dine behov. I alle tilfælde kender du nok godt følelsen af at forlade en butik med en tom følelse af at her var der godt nok ikke megen hjælp at hente.

Som dreven e-købmand er det din fornemme opgave at skabe oplevelsen af en webshop der samarbejder med kunden for at kunden kan finde et relevant produkt.

Modarbejder din webshop kunden kan du være sikker på at kunden kun er få klik fra at handle hos din konkurrent.

I butikken vil ekspedienten hurtigt kunne spørge ind til din interesse og herefter foreslå produkter som han ved andre kunder har været vilde med og har købt.

Til sammenligning ved du i webshoppen, at kunden nu står på en kategoriside og derfor fortæller dig at hun har interesse i denne type produkt. Frem for at liste webshoppens 327 skoletasker op for kunden som det første og håbe på at hun kan overskue udvalget og træffe et hurtigt valg!?!, kan du med stor succes vælge at guide kunden frem mod et køb.

En kunde der lander på en af dine kategorisider har allerede vist en interesse for et eller flere af dine produkter inden for denne kategori. Din fornemmeste opgave er nu at kunne guide denne kunde frem til det rette produkt – hurtigst muligt.

I vores ebog får du otte konkrete og praktiske tips og tricks som du kan gå i gang med at implementere på din egen webshop.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

482
8 tips og tricks
der sender din webshop i superligaen
Indtast din e-mail
og hent vores GRATIS e-bog
Når du henter din e-bog tilmeldes du automatisk til vores nyhedsbrev med fere godt tips til e-handel